Traktortræk - Oplev traktortræk | Børn & Dyr på Bregentved
Traditionen tro afholdes der traktortræk på Børn & Dyr på Bregentved. Der deltager igen i år "trækkere" fra det meste af Sjælland, som glæder sig meget til at fremvise deres traktorer.

I traktortræk gælder det om, at kunne trække den tunge slæde på 16-22 tons hen til enden af en 100 meter lang bane, imens at traktoren gradvist bliver belastet af den tunge slæde. Hvis "trækkeren" er heldig, og når de 100 meter får han "full-pull". Dvs. at han kvalificerer sig til at gå videre til det sidste "heat", hvor det handler om at få en af de 3 bedste placeringer.

Det koster 125 kr. at deltage.

Tilmeld dig som deltager i traktortræk her ›


Traktortræk på Børn & Dyr på Bregentved

I traktortræk er hyggen og det sociale en meget stor del af sporten. Det kan jo ske at der skal repareres på en traktor, så hjælper man gerne hinanden – også selvom man er "skarpe konkurrenter". Så der hersker altid en frisk, venlig og meget humoristisk stemning på banen.

  • Lørdag kører vi tre træk, et prøvetræk til hver, samt to gældende.
  • Søndag kører vi to træk – 1 gældende og Pull Off (Finale)

Man behøves dog ikke være medlem af Landboungdom for at køre med på Bregentved, men vi ser det gerne.

Vi kører uden tvillingehjul og efter et regelsæt, der er vedtaget fra Danmarks Landboungdom som omhandler alt vedr. opbygning og sikkerhed. Selve konkurrencereglerne kan ses på www.landboungdom.dk. På hjemmesiden www.fullpull.dk kan man løbende følge de dygtige landboungdommer’s resultater, hvor der også er en masse flotte billeder.

 

Priser og tilmelding

Pris pr. deltager: kr. 125,-

OBS!
Tilmeldingsfristen er den 17. juni 2022.

Tilmeld dig som deltager i traktortræk her ›

SES VI IKKE FØR, SES VI PÅ BØRN OG DYR 25.-26. JUNI 2022

Vores samarbejdspartnere