Traditionen tro afholdes der traktortræk på Børn & Dyr på Bregentved. Der deltager igen i år "trækkere" fra det meste af Sjælland, som glæder sig meget til at fremvise deres traktorer.

I traktortræk gælder det om, at kunne trække den tunge slæde på 16-22 tons hen til enden af en 100 meter lang bane, imens at traktoren gradvist bliver belastet af den tunge slæde. Hvis "trækkeren" er heldig, og når de 100 meter får han "full-pull". Dvs. at han kvalificerer sig til at gå videre til det sidste "heat", hvor det handler om at få en af de 3 bedste placeringer.

Det koster 150 kr. at deltage.

Tilmeld dig som deltager til Jeppe, 23306117 eller jeppe.emil.larsen@gmail.com


Traktortræk på Børn & Dyr på Bregentved

I traktortræk er hyggen og det sociale en meget stor del af sporten. Det kan jo ske at der skal repareres på en traktor, så hjælper man gerne hinanden – også selvom man er "skarpe konkurrenter". Så der hersker altid en frisk, venlig og meget humoristisk stemning på banen.

  • Lørdag kører vi tre træk, et prøvetræk til hver, samt to gældende.
  • Søndag kører vi to træk – 1 gældende og Pull Off (Finale)

Man behøves dog ikke være medlem af Landboungdom for at køre med på Bregentved, men vi ser det gerne.

Vi kører uden tvillingehjul og efter et regelsæt, der er vedtaget fra Danmarks Landboungdom som omhandler alt vedr. opbygning og sikkerhed. Selve konkurrencereglerne kan ses på www.landboungdom.dk. På hjemmesiden www.fullpull.dk kan man løbende følge de dygtige landboungdommer’s resultater, hvor der også er en masse flotte billeder.

 

Priser og tilmelding

Pris pr. deltager: kr. 150,-


Tilmeldingsfristen er den 27. juni 2024.

Tilmeld dig som deltager til Jeppe, 23306177 eller jeppe.emil.larsen@gmail.com

SES VI IKKE FØR, SES VI PÅ BØRN OG DYR 29.-30. JUNI 2024

Vores samarbejdspartnere