Publikum | Børn & Dyr på Bregentved
Få alle de oplysninger du som gæst har brug for, når du skal besøge Børn & Dyr på Bregentved den 25. - 26. juni 2022.

Information om dyrskuet

Det er nemt at besøge vores dyrskue på Bregentved. Gratis parkering, et væld af aktvitetsmuligheder og enkel adgang til alt hvad der kunne være af spørgsmål. Nedenfor har vi samlet alt lige fra info omkring billetpriser, åbningstider og oversigtskort over dyrskuepladsen - til programmet med en oversigt over, hvad du kan opleve.

 

Billetter og priser

Hvis du gerne vil besøge Børn & Dyr på Bregentved, så kan du allerede nu orientere dig om vores billetpriser og åbningstider. Så kan du? Det er vi rigtig glade for! Bliv bl.a. klogere på vores billetpriser og åbningstider.

Se billetpriser og muligheder ›

 

Program

Der kommer til at ske SÅ mange spændende ting på dyrskuet ved Bregentved. Programmet er ved at komme på plads, men allerede nu kan vi fortælle at der vil være ballonshow, musik og mulighed for at komme helt tæt på en ugle.

Se programmet ›

 

Madboder

I år har vi flere lækre madmuligheder på dyrskuepladsen! Bl.a. får vi besøg af Det Rullende Madværksted, Tagtomaten og Møn Is. Vi har fokus på, at mad og drikke er en oplevelse, og at du som gæst har flere lækre valgmuligheder.

Læs mere om spiseboderne på Børn & Dyr ›

 

Kort over dyrskuepladsen

Du kan orientere dig i pladsoversigten, så du ved hvor traktortræk, store ring og legepladsen er.

Se pladsoversigten ›

 

Find vej

Dyrskuet foregår i Piberhusfolden som ligger mellem Dalby og Haslev nær Bregentved Gods. Vi har lavet ruteplaner både syd fra og nord fra - og gjort alt hvad vi kan for at du kan finde os.

Se hvordan du finder os ›

 

Vil du med som udstiller på Børn & Dyr på Bregentved?
Så læs mere her ›

 

SES VI IKKE FØR, SES VI PÅ BØRN OG DYR 25.-26. JUNI 2022

Vores samarbejdspartnere