Spiseboder - Det kan du spise til Børn & Dyr
I år har vi flere lækre madmuligheder på dyrskuepladsen end sidste år! Vi har fokus på, at mad og drikke er en oplevelse, og at du som gæst har flere lækre valgmuligheder. Derfor arbejder vi på at blandet udvalg af mad.

 

Salgsvogne

Der vil være flere forskellige typer salgsvogne og madboder på dyrskuepladsen. Vores fokus når vi har skaffet madboder til dyrskuet har været, at det var salgsvogne med gode madoplevelser og et bredt udvalg til de mange besøgende. Derfor kan du i år spise dig mæt i:

Frk. Enøs Køkken
Her finder du lækre langtidsstegte flæskestegssandwich og sprøde pomfritter

Milles Pandekager
Her finder du lækre og smagfulde pandekager. Både til det søde og det salte køkken.

Greek Treat
Gå på opdagelse i det græske køkken og find noget, du ikke normalt spiser.

Madtrylleriet
I det store madtelt ved traktortrækbanen finder du i år Madtrylleriet, der byder på lækre sandwich, varme retter og ikke mindst deres populære frikadeller.

Music & Joy
Flere steder på pladsen kan du finde boder fra Music & Joy. De byder blandt andet på smokey pulled pork, curly fries, flæskestegssandwich, pølser, slushice og meget 

Ankers Tivoli
I tivoliet finder du alt hvad hjertet kan begære af søde sager, burger, pomfritter, toast og alt i den boldgade. Find også churros og slushice.

Nobel Kaffe
Som noget helt nyt i år finder du Nobels kaffevogne rundt omkring på pladsen, hvor de er klar med lækre specialkaffer, skaffe og friske crossainter.

Listen opdateres løbende...

 

Medbring egen madkurv

Det er også tilladt at medbringe sin egen madkurv og drikkevarer.

I kan leje trækvogne ved hovedindgangen for kr. 100,- hvis I vil gøre oplevelsen lidt mere mobil.

SES VI IKKE FØR, SES VI PÅ BØRN OG DYR 29.-30. JUNI 2024

Vores samarbejdspartnere