Program - Se årets program til Børn & Dyr
Vi er i fuld gang med at lægge en sidste hånd på programmet til Børn & Dyr på Bregentved. Du kan løbende holde dig opdateret på denne side.

Det sker lørdag den 25. juni 2022

Læs hele lørdagens program her ›


Den Mandige Elg

Kender du YouTuberen og gameren Den Mandige Elg? Den Mandige Elg kan du møde lørdag på dyrskuepladsen, hvor han fortæller om sig selv og besvarer spørgsmål. Der er også mulighed for at få taget et billede med Daniel, og få hans autograf med hjem.

Den Mandige Elg's placering på dyrskuepladsen afventer.

Giv liv nu

Kan du førstehjælp? Giv liv nu vil lære os førstehjælp lørdag på Gulvet, bl.a. via deres actioncards.

 

Det sker søndag den 26. juni 2022

Læs hele søndagens program her ›


Mads Christian

22-årige Mads Christian kan du måske huske fra X-factor i 2016. Hvis ikke, så har du med garanti hørt hans hit-sange ”Perfekt som du er” og ”Samme steder”. På sociale medier er Mads Christian ret tæt med sine fans, men på Børn & Dyr på Bregentved har du mulighed for at komme helt tæt på ham.

Mads Christian kommer og spiller sin musik på dyrskuepladsen søndag på Store Ring.

Skælskør Marinegarde

Skælskør Marinegarde spiller rundt på pladsen i løbet af søndagen.

Danse Huset Haslev

Danse Huset Haslev kommer og viser et uddrag af de forskellige dansestile som undervises i. Du kan se dem søndag på Gulvet.

Salsa Næstved

Salsa Næstved byder op til dans, hvor du har mulighed for at danse med. Har du fundet danseskoene frem, så vær med søndag på Gulvet.

 

Det sker begge dage


Traktortræk og havetraktortræk

Se hvem der får trukket den tunge slæde i mål og dermed opnår Full-Pull! Der køres både traktortræk og havetraktortræk begge dage på dyrskuepladsen.

Ballon Mike

Ballon Mike elsker balloner! Derfor spiller ballonerne også en stor rolle, når Ballon Mike tryller og laver ballonteater hvor børnene iklædes ballonkostumer. Et forrygende show med underholdning til både store og små. Ballonshowet finder du på Legepladsen.

Efter showet vil du kunne finde Ballon Mike rundt på pladsen, hvor han fremtryller ballondyr til børn han møder på sin vej. 

Scandinavian Owl Center

Har du nogensinde nusset en ugle? På Børn & Dyr på Bregentved kan du opleve uglerne helt tæt på, og blive meget klogere på de flotte fugle.

Skandinavisk Uglecenter ejer over 20 forskellige uglearter i alle størrelser, og faktisk er det Skandinaviens største samling. Når de besøger dyrskuepladsen på Børn & Dyr på Bregentved har de 5 af deres ugler med, som tæller de helt små til de største ugler i verden.

Robert Ølholm og hans team vil være at finde på dyrskuepladsen begge dage, og du finder dem både på gulvet og på legepladsen.

Faber fortællerteater

Claus Faber er fuld af gode historier! Hans levende historier er en medrivende og fascinerende oplevelse for hele familien. Der er mange gode historier til de mindste på legepladsen begge dage.

 

Scweiss hunde

Se den flotte opvisning med scweiss hunde i Store Ring.

Den Danske Hundeforening

Den danske Hundeforening holder udstilling for alle stambogsførte hunde. Der er også barn og hund konkurrencer begge dage. Kom og vær med og få en hyggelig dag med alle os andre hundefolk.

 

Hesteshow

Se det flotte hesteshow, hvor hestene flot præsentereres i Store Ring.

Dragon sport Fencing

Hvad vil det sige at gå til fægtning? Mød Dragon sport Fencing i nærheden af gulvet, hvor de underholder og fægter. De vil også være at finde på Gulvet, hvor de laver en lille opvisning/workshop.

SES VI IKKE FØR, SES VI PÅ BØRN OG DYR 25.-26. JUNI 2022

Vores samarbejdspartnere