Børn & Dyr kan til sommer ved årets dyrskue fejre 50 års jubilæum. Dette skal markeres på flere måder. I efteråret 2017 blevder nedsat et lille jubilæumsudvalg, som skulle planlægge jubilæums aktiviteter. Udvalget blev hurtigt enige om at der skulle laves et jubilæumsskift, ligesom der blev gjort ved dyrskuets 25 års. jubilæum i 1994.

Dette koster penge, da det skulle skrives og trykkes. Det lykkedes os relativt hurtigt at finde en sponsor for jubilæumsskriftet., nemlig Stevns Brandfond som velvilligt har givet et beløb, så vi kan få lavet et flot skrift. Så stor tak til Stevns Brandfond for at gøre dette arbejde muligt.

Fredag inden dyrskuet er der ved at blive planlagt en jubilæumsreception , nærmere omkring dette, kommer når tid nærmer sig.

I dyrskuedagene bliver der et telt, hvor der er jubilæimscafé, her vil der være album med billeder fra skuet, ligeledes vil der blive vist film fra dyrskuet før i tiden. Dette er støttet økonomisk af Kongsted Sparekasses Fond, så stor tak til Kongsted Sparekasses Fond. 

Skulle nogen af jer der læser dette ligge inde med billeder eller film fra dyrskuet, som vi må låne , så må i gerne kontakte os .

Ovenævnte var en kort fortælling om jubilæumsudvalgets arbejde, der kommer mere nyt når vi kommer lidt nærmere på dyrskuet.

Ses vi ikke før ses vi på Bregentved.

Med Venlig Hilsen 

Jubilæumsudvalget Børn & Dyr på Brengentved.

 

Vores samarbejdspartnere