Teltlejren

Alle børn der udstiller hele weekenden kan overnatte og spise i teltlejren. Der opstilles telte til overnatning, og der er forældre til at hjælpe.

I teltene er der lagt presenning som underlag og du bør derfor medbringe underlag/luftmadras, sovepose og bamse. HUSK at være klædt varmt på, også varmt nattøj. Husk også din tandbørste og en madpakke til fredag middag.

Hver ting i din bagage skal være tydelig mærket med navn og adresse. Der holder traktor m/vogn på P-pladsen - til transport af bagage. Biler må ikke køre ind på pladsen. 

Du sover med andre fra din klub. Hvis du ikke er medlem af en klub sover du med andre, der kommer fra samme område som du bor i. Hvis du sover hjemme, kan du godt spise, deltage i aktiviteter og underholdning i 4H - teltlejren. Du må ikke tage dyr med i 4H telt-lejren.

Skriv på tilmeldingen hvor du sover.

INGEN BRUG AF MOBILTELEFONER I LEJREN EFTER KL. 22 

Vi opfordrer forældre til at melde sig som lejrhjælpere de 3 dage. Kun forældre, der indgår i det 3 dages lejrteam kan sove i 4H-lejr. 

Vi krydser alle af ved sovetid, så vi ved at du er der. Teltlejren har overblikket over deltagernes trivsel, derfor er det nødvendigt med disse regler. Reglerne skal naturligvis overholdes hvis du vil blive i lejren. 

Søndag morgen pakker du sengetøj og bagage sammen. Bagagen skal flyttes til madteltet. Der er såles fortsat opsyn med din bagage. Bor du i teltlejren skal du deltage i arbejdet med at rense pladsen for papir og affald, så den er ren og indbydende når publikum kommer. 

Du vil inden dyrskuet modtage en plan over, hvad der kommer til at ske i dyrskuedagene.

Vi glæder os til at se dig
Teltudvalget

velkommen

Tilmelding

Kontakt os

Find din kontaktperson her eller kontakt os på                          

  • Telefon:  87 40 87 58