Det er bare så hyggeligt at være på Børn & Dyr

Børn & Dyr på Bregentved 2018

Pressemeddelelse 

"Det er bare så hyggeligt at være på Børn & Dyr.

Så kort og klart kan det siges, når man spørger Maja Madsen på ni år, hvorfor dyrskuet ved Bregentved er noget, man skal med til hvert år. Majas familie kommer fra landsbyen Skuderløse, øst for Haslev, hvor far og mor har produceret slagtekalve siden 1999 på Skovgården.

Men det er ikke kun Maja, som glæder sig. Hele familien er med på skuet, og Majas storebror og storesøster har begge tidligere optrådt i ringen med egne dyr.

"Bregentved Dyrskue har en særlig ånd over sig, jeg ved ikke, hvordan jeg ellers skal forklare det" siger Majas mor Lis Madsen, som er frivillig og mangeårig fast deltager.

En særlig stemning

Et af de højere formål med dyrskuet er at støtte organisationerne 4H og LandboUngdom, men fællesskabet blandt de frivillige og børnene trækker i lige så høj grad.

"På en eller anden måde er Børn & Dyr på Bregentved mere nede på jorden end mange af de andre dyrskuer. Måske fordi meget foregår i børnehøjde, eller fordi de frivillige skaber en speciel atmosfære. Mange har jo gjort det her i årtier sammen" fortæller Lis Madsen.

Op netop derfor skal man komme forbi. For at opleve den unikke stemning og blive grebet af børnenes begejstring for deres kæledyr. 

"Er man ny til alt det her med dyrskuer, men vil hele familien have en dejlig oplevelse og blive klogere på deres nuværende eller kommende kæledyr, så kom til forbi den 31. juni eller 1. juli. Det bliver en fest" slutter Lis Madsen.

Her ses Maja Madsen fra Skuderløse med kalven Batman, som begge skal på Børn & Dyr på Bregentved. Maja har deltaget siden hun var fem, og den erfarne udstiller glæder sig sammen med resten af familien.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til:

Pressekonsulent
Niels Okking
Tlf. 23 74 67 84

Her ses Maja Madsen fra Skuderløse med kalven Batman,
som begge skal på Børn & Dyr på Bregentved.
Maja har deltaget siden hun var fem og den erfarne udstiller
glæder sig sammen med resten af familien.
 

Tilmelding

Kontakt os

Find din kontaktperson her eller kontakt os på                          

  • Telefon:  87 40 87 58