Støt op om børnenes dyrskue

Børn & Dyr på Bregentved 2018

Pressemeddelelse 

Støt op om børnenes dyrskue

Maj måned har sat barren for det gode sommervejr, og hvis varmen fortsætter, kan både nye og gamle udstillere på Bregentved Dyrskue - d. 30. juni og 1. juli - se frem til nogle fantastiske dage. På fredag den første juni lukker tilmeldingsfristen for firmaudstillere, der kan glæde sig til et farverigt program.

"Udover de mange spændende udstillinger og shows har vi også et program spækket med sjove og interessante indslag som for eksempel Silja fra den populære børnekanal Ramasjang" fortæller bestyrelsesformand for Børn & Dyr på Bregentved, Jens Mortensen.

Formanden håber, at kombinationen af nye indslag kombineret med de faste rutiner vil være med til at vise Børn & Dyr på Bregentved som et dynamisk sted, hvor der er plads til det hele og til alle fra nær og fjern.

En lokal fest – for alle

En firmaudstiller, som har stadeplads, og som glæder sig til årets børnedyrskue, er Petter Lassen fra Haslev, der i dag driver familievirksomheden Jens Lassen A/S VVS og varmeinstallatør.

"Når man nu er forankret i det lokale, er man et eller andet sted forpligtiget til at stille op, og det har vi gjort de sidste seks-syv år. Man kan vel kalde det et kald. Samtidig får vi hilst på gamle og nye kunder og netværket med andre lokale virksomheder, alt sammen i smukke omgivelser omgivet af god stemning og glade børn."

Petter Lassen har selv deltaget på skuet, som bliver til gennem et samarbejde mellem ungdomsorganisationerne 4H og LandboUngdom, og som til næste år fejrer 50-års-jubilæum.

"Børnene kommer ud og får en masse frisk luft og er sammen på tværs af alder og sociale skel, og det vil vi som virksomhed gerne bakke op omkring. Vi kommer alle sammen hinanden mere ved gennemm de to dage, og det nærvær og sammenhold er guld værd for os alle sammen" siger Petter Lassen.

Børn & Dyr på Bregentved blev første gang afholdt i 1969 og hed frem til halvfemserne Bregentvedstævnet. Dyrskuet bliver afholdt i den smukke Piberhusfold, som ligger nær Bregentved Gods ved Haslev på Midtsjælland.  

På børnedyrskuet dyster op imod 250 børn sammen med deres kæledyr om den eftertragtede Bregentvedpræmie eller deltager i andre 4H-aktiviteter.  For mange 4H´ere er dyrskuet den store eksamen efter flere måneders forberedelse i foreningen, hvor de har lært om pasning og pleje af deres kæledyr.

Hvert år besøger ca. 12.000 gæster børnedyrskuet, der foregår lørdag og søndag den 30 juni og 1. juli 2018.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til:

Pressekonsulent
Niels Okking
Tlf. 23 74 67 84

Formand for firmaudstillingen
Rene Petersen,
Tlf. 40 13 53 71
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmelding

Kontakt os

Find din kontaktperson her eller kontakt os på                          

  • Telefon:  87 40 87 58