Traktortræk

Traditionen tro afholdes der traktortræk på Børn & Dyr på Bregentved. Der deltager igen i år "trækkere" fra det meste af Sjælland, som glæder sig meget til at fremvise deres traktorer.

Det gælder blot om, at kunne trække den tunge slæde på ca.16 tons hen til enden af en 100 meter lang bane, mens traktoren gradvist bliver belastet af den tunge slæde. Hvis "trækkeren" er heldig, og når de 100 meter får han "full-pull". Dvs. at han kvalificerer sig til at gå videre til det sidste "heat" hvor det handler om at få en af de 3 bedste placeringer.

Ikke mindst er hyggen og det sociale en meget stor del af traktortræk sporten. Det kan jo ske at der skal repareres på en traktor, så hjælper man gerne hinanden – også selvom man er "skarpe konkurrenter". Så der hersker altid en frisk, venlig og meget humoristisk stemning på banen.

Lørdag kører vi tre træk, et prøvetræk til hver, samt to gældende. Søndag kører vi to træk igen. Vi kører efter et regelsæt, der er vedtaget fra Danmarks Landboungdom som omhandler alt vedr. opbygning, sikkerhed og selve konkurrenceregler de kan ses på www.landboungdom.dk og der er også en hjemmeside hvor man løbende kan følge de dygtige landboungdommer’s resultater på www.fullpull.dk hvor der også er en masse flotte billeder. Man behøves dog ikke være medlem af Landboungdom for at køre med på Bregentved, men vi ser det gerne.

Vi kører uden tvillingehjul!

Vi glæder os til at se dig ved traktortrækbanen.

Formand for traktortræk Morten Hansen, tlf. 26820787

Traktortrækbanen Lørdag
10.30 - 12.00 Prøvetræk & havetraktortræk
13.30 - 15.00 Traktortræk & havetraktortræk
16.30 - 18.00 Traktortræk & havetraktortræk
Traktortrækbanen Søndag
10.30 - 12.00 Traktortræk & havetraktortræk
14.30 - 16.00 Traktortræk & havetraktortræk

Kontakt os

Find din kontaktperson her eller kontakt os på

  • Telefon:  87 40 87 58