Flerdagsdyrskuet

Kunne du tænke dig en hyggelig og sjov weekend sammen med dit dyr og andre børn og unge, som har samme interesse? Så er flerdagsskuet på Børn & Dyr lige noget for dig.

Flerdagsskuet strækker sig fra fredag eftermiddag til søndag aften.

I løbet af lørdagen skal du til en bedømmelse, hvor du viser dit dyr frem og fortæller om hvad du ved om pasning og pleje af dyret. Det er din viden om – og omsorg for dyret der tæller, ikke om dyret har det rigtige udseende eller er den rigtige race.

Du har resten weekenden mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer med dit dyr. Kaninerne kan deltage i kaninhop, andre smådyr i smådyrslege, som f.eks. agurkespisning. Hundene laver agility. Kalvene hygger sig med kalvelege. Hesteudstillere kan deltage i agility, ponylege, mønstringskonkurrencen eller ridebanespringning.

Weekenden sluttes af med præmieoverrækkelse og der er naturligvis præmier til alle.

Der er mulighed for at overnatte i 4H teltlejren på pladsen eller du kan også vælge at sove hjemme. I 4H teltlejren sover man i store telte, hvor der også sover nogle voksne teltvagter.

Inden du tilmelder dig, skal du være opmærksom på følgende:

  • Hingste født før 2018, samt grise må ikke udstilles
  • Hvis du udstiller hest skal du være født i 2010 eller tidligere
  • Der kan være specifikke sundhedskrav til dit dyr, så læs sundhedsreglerne http://bornogdyr.dk/index.php/veterinaere-regler

Det koster 400 kr. at deltage på flerdagsskuet – prisen er inkl. mad, overnatning, aktiviteter, t-shirt og præmier. Tilmelding kan ske på denne hjemmeside inden 3. juni 2018.

Du vil ca. 14 dage inden skuet modtage en mail med yderligere information.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Tina Skovgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmelding

Kontakt os

Find din kontaktperson her eller kontakt os på                          

  • Telefon:  87 40 87 58