Nyheder

Tak for i år og på gensyn den 29.-30. juni 2019 til 50. års jubilæums dyrskue.

Pressemeddelelse 

Børn & Dyr havde stor succes og dejligt vejr

Ses vi ikke før, ses vi på Bregentved – sådan lyder mottoet til Danmarks største dyrskue før børn. Og budskabet er i år gået rent ind hos flere end 15.000 besøgende, der over lørdagen og søndagen valfartede til Piberhusfolden ved godset Bregentved nær Haslev.

Foreningen bag arrangementet kan allerede nu bekræfte, at årets skue er det bedste i seks år, og det var en glad formand for foreningen, der gjorde status over to varme og begivenhedsrige dyrskuedage. 

"Det bedste år i flere år. Så vi er glade – dyrskuet har stadigvæk sin berettigelse. Det har vi fået slået fast med syvtommer søm - vi har i hvert fald svært ved at være pessimistiske" siger Jens Mortensen. 

Godt program, endnu bedre vejr

Flere faktorer spiller ind, når det kommer til besøgstal, men en x-faktor overgår ifølge Jens Mortensen de andre.

"Vejret. Vi har haft flere år med regn og svingende temperaturer, så når vi får to dage med høj sol og masser af varme, spiller det en kæmpe rolle. Samtidig vil jeg understrege, at programmet også har fået en løft, hvor vi har forsøgt i endnu højere grad at tænke nye tiltag ind. Den indsats har lønnet sig."

Næste år har Børn & Dyr 50 års jubilæum, og det glæder Jens Mortensen sig allerede til.

"Vi har fået tanket en masse energi og selvtillid op, så hvis vejret viser sig fra sin gavmilde side igen, er jeg sikker på, at jubilæet også bliver en succes. Vi har en masse spændende projekter i støbeskeen, men lige nu vil vi nyde, at en masse børn igen fik en rigtig god oplevelse, takket været vejret, et spændende program og sidst, men ikke mindst flere hundrede frivillige, der igen har gjort en kæmpe indsats – uden dem ingen Børn & Dyr."

Stemningen var i top

En debutant på årets dyrskue var kokken Søren Gericke, der tryllede med kød, gryder, potter og pander på det nye Vildmarksområde. Og den oplevelse gik efter alle kunstens regler.

"Jeg har haft en utrolig dejlig dag, hvor det har været en ren fornøjelse at lave mad og fortælle om råvarer sammen med tv-vært Steen Andersen. Stemningen var i top, og børnene var nysgerrige, så jeg er bestemt klar, hvis Børn & Dyr vil lege igen til næste år."

Blandt gæsterne, både gengangerne og de nye, blev der delt roser ud med rund hånd.

"Vejret var skønt, og vi havde en fest, da Silja fra Ramasjang sang populære børnesange. Mika og Tobias var også et hit. Vores familie har virkelig hygget sig. Vi glæder os til næste år" fortæller Maria Olsen fra Toksværd, som havde børn og børnebørn med på dyrskuet.

Også Benny Onsevig fra Næstved var begejstret for dyrskuet. Han er schweisshundefører ved Schweiss-registret, som består af omkring 190 frivillige, der med deres specialtrænede hunde kan opspore påkørt og anskudt vildt. Benny Onsevig fra Næstved havde hele weekenden travlt med at tale med spørgelystne børn og voksne.

"Det er dejligt med så mange mennesker, der gerne vil vide noget om vores arbejde. Vi har haft travlt hele weekenden, hvor mange børn, store og små har været forbi og klappe hundene og få en snak, og i denne festlige atmosfære er det dejligt at formidle sine budskaber videre."


Varmt og velbesøgt/Jens Mortensen

Med flere end 15.000 besøgende havde Børn & Dyr på Bregentved det største besøgstal siden 2011. – Vi har svært ved at være pessimistiske, for det har været en weekend med stor succes, fortæller formand for Børn & Dyr Jens Mortensen. 


Benny: Det har været en spændende weekend med mange spørgelystne børn og voksne, fortæller schweisshundefører Benny Onsevig. 


Silja: Silja fra Ramasjang skabte en fest for store og små med kendte sange fra blandt andet Ramasjang- universet.


Mad med Søren Gericke: Folk lyttede og stod bagefter i kø for at smage på retterne, kokken Søren Gericke skabte i Vildmarksteltet.


Rosa med far: Rosa på næsten tre år var på Børn & Dyr på Bregentved for første gang.
Hun havde taget sin far og mor med. På billedet var mor dog lige ude og hente is, for det var en varm fornøjelse at være på dyrskue.

Årets firmastand

Årets firmastand 2018 gik til Kærsgaard VVS

 

Underholdning

Så er det nye underholdningsprogram offenliggjort, og I kan læse mere om de enkelte indslag herunder.

Underholdning 2018

Program

Så er programmet for 2018 offenliggjort, læs det før din nabo...

Program Lørdag 2018

Program Søndag 2018

Underholdning

Mika & Tobias gik i starten af 2018 viralt på Youtube, med deres nummer "Ikke mere mælk", der har fået over 6 millioner afspilninger. Efterfølgende har drengene været rundt i hele Danmark og optræde med deres musik, til stor glæde for både voksne og unge. Det er med stor glæde at vi kan annoncere at Mika & Tobias gæster Børn & Dyr på Bregentved søndag d. 1/7-18.

Presse

Ny pressemeddelse om Maja og kalven Batman, læs den her..

Så er der kommet ny pressemeddelse 'Støt op om børnenes dyrskue', læs den her..

Underholdning

Lidt nyheder fra underholdningsfronten.
Bl.a. gæster Silja fra Ramasjang Børn & Dyr på Bregentved i år.
Læs mere her...

Vejrudsigten

Hold dig opdateret med vejret på Bregentved og husk praktisk tøj. 

Nyt dyrskuehæfte for 2018

Så er det nye dyreskuehæfte på gaden..

Dyrskuehæfte 2018
 

Tilmelding 2018

Vi åbner op for tilmelding d. 1. april 2018.

Tilmelding

Kontakt os

Find din kontaktperson her eller kontakt os på                          

  • Telefon:  87 40 87 58